Inici   Situació   Galeria de Fotos   Llocs d'Interès   Fires i Festes  Enllaços  Contacte     La Pobla de Lillet és un municipi de la comarca del Berguedà, a la província de Barcelona.

    
     Està situat al nord-est de la comarca del Berguedà en el límit amb la del Ripollès, a la vora del riu Llobregat. Les seves poblacions més properes són al nord Castellar de N'Hug, a l'oest Gombren, Guardiola de Berguedà al sud-est. La seva situació privilegiada, a l’alt Berguedà, a 843 metres d' alçada, fa que des de qualsevol punt de la casa es pugui gaudir d' unes vistes panoràmiques excepcionals d’incomparable bellesa.

     Casa Rural Mas El Prat, El balcó del Berguedà.

COM ARRIBAR-HI AMB TRANSPORT PRIVAT:


Des de Barcelona:

     Per l’ autovia C-16 direcció al Túnel del Cadí fins a Guardiola de Berguedà, on agafarem la sortida al Quilòmetre 115 per enllaçar amb la carretera B-402, fins a La Pobla de Lillet.
També es pot agafar la C-17 per Ripoll.

Des de Ripoll:
     Per la C-26, fins a Berga, i des de Berga per la C-16 fins a Guardiola de Berguedà on agafarem la sortida al Quilòmetre 115 per enllaçar amb la carretera B-402, fins a La Pobla de Lillet.
També és pot venir per la N-152, passant per Campdevànol i Gombrèn i continuar per la GI-401 i la B-402, fins a La Pobla de Lillet.

Des de Puigcerdà:

     Per la N-260 i la C-16, passant pel túnel del Cadí fins a Guardiola de Berguedà, on agafarem la carretera B-402, fins a La Pobla de Lillet.

Des de La Seu d' Urgell:
     Per la N-260 i la C-16 pel túnel del Cadí o per la LV-4008 a Cornellana, Josa del Cadí, Gósol fins a Guardiola de Berguedà, on agafarem la carretera B-402, fins a La Pobla de Lillet.

Des de La Pobla de Lillet a la Casa Rural Mas El Prat:

     Agafarem el desviament que hi ha al costat de l' ajuntament en direcció al grup de cases les Coromines, després seguirem 350 metres aproximadament per desviar-nos a l' esquerra i després d’ uns 150 metres haurem arribat a la masia.

Coordenades:
     42º14'28.84", 1º58'42.37"


COM ARRIBAR-HI AMB TRANSPORT PÚBLIC:

     Podeu arribar amb tren fins a Manresa i continuar el viatge amb autobús de la companyia Alsina Graells fins a La Pobla de Lillet.

Alsina Graells:
     www.alsinagraells.com
     Telèfons: 93 821 02 59  i  93 873 05 18

     L' altre alternativa, és arribar en tren fins a Campdevànol i continuar el recorregut amb autobús de la companyia Mir fins a La Pobla de Lillet.

Autocars Mir:
     www.autocarsmir.com
     Telèfon: 972 70 30 12


CLIMA

     El clima és el del mediterrani d' alta muntanya. Un lloc ideal per descansar i fer que els nostres sentits descobreixin coses noves, gaudint de l' entorn de la casa o fent alguna excursió per descobrir els encants de la nostra terra i de la nostra gent.
     A l’ hivern, pels amants de la neu que vulguin gaudir de l' or blanc, la casa està molt a prop de les pistes d' esquí de la Vall de Núria, les pistes d’esquí Vallter 2000 a la Vall de Camprodon, les pistes d’esquí dels Rasos de Peguera al Berguedà, les pistes d’esquí de Coll de Pal al Berguedà i les pistes d’esquí de La Molina a la collada de Toses.
     Per anar a les pistes d’esquí de La Molina: la masia es troba tan a prop de les pistes d’esquí de la Molina que per anar no cal passar pel túnel del cadí, per tant, l’estalvi en peatges és molt considerable.

Casa Rural Mas El Prat - Telèfon: 662 33 85 77 | ©2011-2013 | Nota legal

Disseny web: sonyadisseny@yahoo.com Tel. 660 69 62 64