Inici   Situació   Galeria de Fotos   Llocs d'Interès   Fires i Festes  Enllaços  ContacteTermes i Condicions


En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, www.casaruralelprat.com informa:

Dades d’informació general:

Titular:      Marta Vicens

Adreça:    Mas El Prat s/n - 08696 La Pobla de Lillet (Barcelona)

Contacte:   info@casaruralelprat.com 
              
Telèfon: 662 33 85 77

NIF: 39351613-Q

Condicions d’us:

La còpia, reproducció, transmissió, distribució o publicació dels continguts d’aquesta pàgina web estan prohibits sense el consentiment previ de Casa Rural El Prat.

www.casaruralelprat.com no es fa responsable dels continguts d’altres pàgines web que estiguin vinculades a aquesta a través d’enllaços d’hipertext.

La inclusió de vincles cap a altres pàgines, no implica l’aprovació dels seus continguts per part de Casa Rural El Prat, ni l’existència de cap tipus d’associació entre www.casaruralelprat.com i els seus titulars.

Privacitat de les dades:

Les dades sol·licitades a l’apartat "Contacte" del domini www.casaruralelprat.com no seran introduïdes en cap mena de fitxer automatitzat, ni tractats de cap manera, ni seran facilitats a terceres persones.

La finalitat de les dades introduïdes serà única i exclusivament perquè www.casaruralelprat.com pugui posar-se en contacte amb els usuaris que ho desitgin i, per tant, facin ús del formulari o e-mail de contacte preparat per a tal efecte.
 

Casa Rural Mas El Prat - Telèfon: 662 33 85 77 | ©2011-2013 | Nota legal

Disseny web: sonyadisseny@yahoo.com Tel. 660 69 62 64